Grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani


Ponujamo vam kreativno in dovršeno grafično oblikovanje vseh tiskovin (vabil, vizitk, plakatov, brošur, kuvert, računov, etiket, obešank, koledarjev),  logotipov, štampiljk, oglasnih pasic, embalaže, reklamnih sporočil, celostne grafične podobe, izdelava, vzdrževanje, obnavljanje in oblikovanje spletnih strani.


Izdelava logotipa, ki je prepoznavni zaščitni znak vašega podjetja in se z njim predstavljate širši okolici mora biti narejen kreativno in mora prikazati vrednost vaše blagovne znamke.


Ker je prisoten v vseh vaših oglaševalskih tiskovinah in oglasih, mora izstopati od povprečnosti in pustiti gledalcu določeno razmišljanje o vas. Izdelan mora biti kreativno, domiselno in v skladu z naročnikovimi željami.


Internetna stran predstavlja vaše podjetje na spletu, kjer se lahko predstavite s svojim vizualnim izgledom in predstavite svojo dejavnost širši javnosti. Stran mora biti izdelana privlačno, predvsem pa pregledno, da čim lažje dostopamo do podatkov, ki jih želimo najti. Internetno stran vam izdelamo tako, da ste opaženi na vseh prenosnih napravah, kot so pametni telefoni in tablice.